Projecten

TE KOOP AmorA Spazio 1 buscamper met RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer 130 pk HDI is omgebouwd tot een AmorA Spazio 1 RollOverLiftBed® met een dwarsbed maat van 140 x 196cm  op een buitenlengte van maar 490 cm! Deze unieke buscamper voor dagelijks gebruik heeft dezelfde indeling als alle andere RollOverLiftBed® buscamper modellen. Dit kortste model heeft geen vast toilet maar een Porta-Potti in de opstap voor het bed. Door het hefdak biedt deze buscamper ontzettend veel ruimte.

Deze buscamper is vanaf begin Oktober te bewonderen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. 

AmorA Spazio 3 buscamper met RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 180 pk automaat is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met lengte bed van 180 x 200 cm en ook voorzien van de nieuwste generatie lithium accu van 240AH die voor veel onafhankelijkheid en dus campervrijheid zorgt doordat er praktisch geen landstroom meer nodig is. Van deze buscamper wordt de motor- en boord accu  vervangen door deze zeer lichte lithium accu. Ook deze bus camper is voorzien van een koffieautomaat liftsysteem ingebouwd in bovenkast!
Wanneer u een hond mee wil nemen passen wij een onderkast aan om daar een bench van te maken. Nog meer comfort in uw bed met een verstelbaar hoofdeind!

AmorA Spazio 2 buscamper met LowSteadyBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 150 pk is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met vast bed en met een aantal specifieke wensen en deze bus camper is ook voorzien van de nieuwste generatie lithium accu van 170AH die voor veel bus camper vrijheid zorgt want er is praktisch geen landstroom meer nodig! Van deze bus camper wordt de motor- en boord accu vervangen door deze zeer lichte lithium accu. Let ook op het koffieautomaat liftsysteem ingebouwd in bovenkast!

AmorA Spazio 3 buscamper met RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 180 pk automaat is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met het RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper werd voorzien van de nieuwste generatie lithium accu, deze vervangt de motor- en boord accu. Deze is zeer licht in gewicht en met zijn vermogen van 170Ah is deze te vergelijken met een 340 Ah lood of Gel accu!!!!. Eigenlijk geen landstroom meer nodig zeker in combinatie met een zonnepaneel.

Let ook op het koffieautomaat met liftsysteem ingebouwd in bovenkast.

AmorA Spazio 3 buscamper met RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 130 pk  is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met het RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van Eberspecher diesel verwarming, zonnepaneel, compressor koelkast, zonneluifel.

AmorA Spazio 2 met RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer 150 pk is omgebouwd als een RollOverLiftBed® met dwarsbed van 140x196 cm. Verder is deze bus camper voorzien van een tv schotel en zonnepaneel.

AmorA Spazio 4 bus camper met hefbed

Deze nieuwe Fiat Ducato 2.3 180 pk Euro 6 is omgebouwd met een compleet hefbed als lengtebed van 160 x200 cm. Verder is de camper voorzien van elektrische vloerverwarming, LiFeP04 240Ah lichtgewicht accu, 1600w omvormer. 

AmorA Spazio 2 bus camper met RollOverLiftBed®

Deze nieuwe Fiat Ducato 2.3 150 pk Euro 6 is omgebouwd met een RollOverLiftBed®  met dwarsbed van 140 x 196 cm. Verder is de bus camper voorzien met een extra beveiliging van HEOsafe voor deuren en ramen aan binnenzijde en buitenzijde.

AmorA Spazio 3 buscampers met RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 130 pk is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met het  RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van Eberspecher diesel verwarming, zonnepaneel, compressor koelkast, zonneluifel.

AmorA Spazio 3 bus camper met LowSteadyBed®

Deze nieuwe Fiat Ducato 2.3 130pk Euro 6 is omgebouwd met een LowSteadyBed® dubbel lengte bed interieur met een lage instap, bed maat is 2x 85 x 197 cm. Verder is de buscamper voorzien van een Sawiko fietsendrager.

AmorA Spazio 2 bus camper met RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer HDI is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met het fantastische RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van Eberspecher diesel verwarming, zonnepaneel, compressor koelkast, zonneluifel.

AmorA Spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 150p k automaat met Antraciet metalic kleur is omgebouwd tot een RollOverLiftBed® met lengte bed van 160 X 200 cm.

AmorA Spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer 2.3 150 pk in frisse witte kleur is omgebouwd tot een RollOverLiftBed® met lengte bed van 160 X 200 cm.


AmorA spazio 2 bus camper LowSteadyBed®

Deze Peugeot boxer 2.3 130 pk met een mooie zilveren kleur is omgebouwd tot een LowSteadyBed® uitvoering met dwarsbed. Deze buscamper heeft een zeer lage bed instap en een extra zitje met een ingebouwd Porta Potti toilet.

AmorA spazio 3 bus camper LowSteadyBed®

Deze Peugeot Boxer 2.3 120 pk met een mooie donker blauwe kleur is omgebouwd tot een LowSteadyBed® uitvoering met 2 lengte bedden van 85 x 197cm. Deze bus camper heeft een zeer lage bed instap.

AmorA spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze nieuwe Fiat Ducato 2.3 130 pk motor en maxi uitvoering 3500kg en 3000kg aanhanger trekgewicht is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met RollOverLiftBed® systeem maar dan als lengte bed met een maat van 180  x 200 cm!

AmorA Spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 2.3 130 pk motor met een laadvermogen van 3500kg is omgebouwd tot een AmorA spazio 3 met RollOverLiftBed® en als lengtebed uitvoering.Ook deze kreeg weer een ruim lengte bed met een maat van 180 x 200 cm!

AmorA spazio 2 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato met 130 pk motor is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met RollOverLiftBed® systeem, tevens werd deze buscamper voorzien van alle AmorA standaards en een Alko Sawiko Futuro fietsendrager voor elektrische fietsen.

Amora Spazio 2 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat ducato met 120pk motor is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met RollOverLiftBed® systeem, ook werd deze camper voorzien van een Webasto Diesel verwarming onder de camper, luifel en 12V naar 220v omvormer van 1000W.
Ook deze camper is voorzien van een Alko Sawiko Futuro fietsendrager voor elektrische fietsen.

AmorA Spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato met 130 pk motor is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met RollOverLiftBed® maar dan als LENGTEBED UITVOERING

Amora Spazio 2 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer met 150 pk motor is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met het fantastische RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van Webasto diesel verwarming, zonnepaneel, luifel en krachtige omvormer.

AmorA Spazio 2 buscamper RollOverLiftBed®

Deze Citroen Jumper met soepele 3.0 motor 145 pk is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met het fantastische RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van een ruimte besparende Webasto diesel verwarming onder de bus camper.

AmorA Spazio 3 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Fiat Ducato 120 mulitjet is omgebouwd tot een AmorA Spazio 3 met het fantastische RollOverLiftBed® systeem. Deze bus camper is voorzien van Webasto diesel verwarming, absorbsie koelkast, zonneluifel en fietsenrek.

AmorA spazio 2 bus camper RollOverLiftBed®

Deze Peugeot Boxer 3.0 HDI is omgebouwd tot een AmorA Spazio 2 met het fantastische RollOverLiftBed® systeem. Deze camper is voorzien van Wabasto diesel verwarming, zonnepaneel, compressor koelkast, zonneluifel en fietsenrek.

AmorA spazio 2 bus camper LowSteadyBed®

Deze Fiat Ducato 120 Multi-jet met een LowSteadyBed® indeling is voorzien van de bekende Webasto diesel verwarming onder de camper, sterke omvormer en buitengas aansluiting voor de BBQ, luifel en hordeur.