Beurzen en media

Open dag 2016

Onze 2e open dag in 's-Hertogenbosch deze keer zonder Bossche Bollen maar met "erwten soep". 4 verschillende Spazio modellen t.w.: Spazio 2 LowSteadyBed, Spazio 2 RollOverLiftBed, Spazio 3 LowSteadyBed met 2 lengte bedden en deze laatste stond te koop en hebben we een week later verkocht en natuurlijk onze demo de Spazio 3 met RollOverLiftBed als lengte bed. Weer een geslaagde dag en de genodigden kwamen mooi verspreid over de gehele dag.

Utrecht 2016

Voor het eerst in Utrecht op de Kampeer- en Caravanbeurs een geweldig succes heel veel belangstelling en de nominatie NKC buscamper van het jaar in de pocket! 
Wij konden het net aan met 4 personen op 1 camper!

Houten 2016

Na weer een geweldige beurs in Gorinchem met de verkoop van onze demo Spazio 3 met lengte bed stonden wij met 2 verkochte campers in Houten iets ongemakkelijk maar met een goed gevoel.

Radio 2 opname in studio

19 Juli 2015 werd ik verkozen tot ZZP'er van de week door Radio 2. Hierin kon ik een leuk verhaal vertellen over mijn bedrijf AmorA campers

Opendag 19 april 2015

Na een paar prachtige beurzen hebben we een open dag georganiseerd met de Spazio 2RollOverLiftBed® en de nieuwe LowSteadyBed® Spazio 2. Weer een heel positieve dag en met mooi weer!

Houten 2015

Camper Expo Houten. Met 2 buscampers gestaan. Spazio 3, lengte 5.99 cm met het RollOverLiftBed® en onze nieuwe LowSteadyBed® Spazio 2, lengte 5.41 cm.
Zelfs met 4 personen aanwezig konden we niet iedereen te woord staan......overweldigende positieve reacties en opdrachten zijn hieruit voort gekomen.

De uitnodigingen voor een open dag op zondag 19 april 2015 zijn reeds via de achtergelaten emails verzonden. 

Gorinchem 2015

De derde beurs inmiddels en kregen ontzettend veel bezoekers die het artikel in het blad Kampeerauto van NKC hadden gelezen. Voor het eerst de introductie van het LowSteadyBed®, het type met het lage vaste bed. Er was zoveel animo voor dat er rijen voor de camper stonden.

Gorinchem 2014

De eerste beurs van vorig jaar was in de evenementenhal te Gorinchem op 31 januari, 1 en 2 februari 2014 druk en zeer succesvol met geweldige reacties zoals het ontvangen van de ""publieksprijs" als het aan de bezoekers had gelegen.... 


Houten 2014

Geweldige beurs en een mooie plaats veel animo voor het RollOverLiftBed® syteem we moesten met 3 mensen op de stand staan voor onze Spazio 3 te laten bewonderen.

Naamloos